BakkervanderSpoel-headers-bakkerij.jpg
Bakker-van-der-spoel-oud-pand.jpg

Historie bakkerij

Kees groeide op als bakkerszoon in Waddinxveen en wilde voor zichzelf beginnen. Samen met zijn vrouw Anke namen zij Bakkerij Maaskant aan het Veerplein in Zwijndrecht over. De bakkerij was gevestigd in de kelder en alle grondstoffen moesten met de hand via een klein trappetje naar beneden worden gebracht. Wanneer de broden en het gebak gemaakt waren gingen ze naar de winkel, waar Anke met haar team een mooie klantenkring heeft opgebouwd. Vele van toen mogen wij tot op de dag van vandaag nog steeds in onze bakkerij verwelkomen.

Huidige bakkerij

De bakkerij aan het Veerplein was heel klein en niet meer volgens de Arbo regels. Een gedeelte van de productie werd al overgenomen door onze bakkerij aan de Burgemeester Jansenlaan. Hier hadden wij inmiddels de BBB overgenomen. Toen de mogelijkheid zich voordeed, hebben we na een ingrijpende verbouwing met aanbouw de huidige bakkerij gerealiseerd. Alles is gelijkvloers en van alle gemakken voorzien. Een hele verademing voor onze ambachtelijke bakkers. Minder sjouwen, geen trappen lopen en werken in het daglicht zijn een aantal van de vele voordelen. Vroeg in de morgen beginnen de broodbakkers met het maken van onze heerlijke, verse en ambachtelijke producten.
BakkervanderSpoel-onze-bakkerij-bakkers.jpg
BakkervanderSpoel-onze-bakkerij-Zwijndrecht.jpg

Bakkerij (winkel) Zwijndrecht

Doordat onze winkel en bakkerij in hetzelfde pand zitten, hebben wij in de ochtend altijd de geur van vers gebakken brood(jes). Hierdoor kunnen wij ook snel schakelen wanneer een product bij moet worden gemaakt. De klanten kunnen vanuit de winkel de bakkerij in kijken. Elke dinsdag en woensdag is het derde brood in de aanbieding, wij leggen graag uw favoriet voor u apart.

Bakkerij Hendrik-Ido-Ambacht

Met de komst van de nieuwe wijk de Volgerlanden ontstond in 2010 ook een mooi winkelcentrum. Onze bakkerij was één van de eerste winkels in het centrum. Vanuit onze bakkerij in Zwijndrecht wordt de winkel elke dag meerdere keren bevoorraad met ons versgebakken brood en gebak. Reserveer ook hier, net als in Zwijndrecht, uw bestelling. Als extra hebben we hier een koffiehoekje, met een paar zitjes waar u kunt genieten van een lekker bakje koffie of thee met een gebakje. Dit met uitzicht op het mooie park. Met veel enthousiasme wordt u bediend door een ervaren team van medewerkers.
BakkervanderSpoel-onze-bakkerij-H-I-Ambacht.jpg
Over

Bakkerij Van der Spoel

BakkervanderSpoel-over-onze-bakkerij.jpg

In 1971 openden Kees en Anke van der Spoel een bakkerij aan het Veerplein in Zwijndrecht. Dit was het begin van ons familiebedrijf.

Specialiteiten

Assortiment

 • Diverse soorten brood
 • Luxe broodjes
 • Gebak, cake en taarten
 • Feestgebak en fototaarten
 • Chocolade en bonbons
 • Luxe koekjes
Contact

Bereik ons

 • 078 - 612 58 15 (Zwijndrecht)
 • 078 - 619 39 47 (H-I-Ambacht)
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • BakkerVanderSpoel
 • BakkerijVanderSpoel
 • BakkerVanderSpoel